1. mistrovství sprintu

Luděk Szostek


Takže pánové a nejrychlejší dámy. Budeme pořádat 1. Mistrovství  ve sprintu na 50-60m rádiem řízených modelů.

Jede se o dva litry, to bylo slovy a řečí čísel to vypadá asi takle 2000,- a poháry(1.-3. elektro 1.-3- spalovák). pokud se přihlásí víc lidí než dvacet budeme navyšovat tuto částku o kilo(100,-) za každého pilota.
Startovné 100,- za auto.

Spalováci a elektry jedou zvlášť, ale o hlavní výhru si to rozdají víťězové těchto kategorií v souboji jeden na jednoho.

Kdo bude rychlejší elektro nebo čuďák? Elektra má lepší zrychlení, ale spalovák má větší maximálku  na 50m to bude dost napínavé. A nebo si tuto částku rozdělí pro jistotu mezi sebou, bez boje? Můžete závodit s jakýmkoli modelem(buggy ,truggy placka,TC,nebo speciál na sprinty) jakéhokoli měřítka i pohonu (vrtule a jiné reakční pohony nejsou povoleny).Měříme AMB čipy (možnost zapůjčení) startovat se bude zvukový signál. Aby modely 2wd neměly problém s bržděním bude za cílovou čarou položen koberec.

Vedle dráhy na sprint bude na trávě postaven ovál pro buggy se dvěma skoky vhodný na blbnutí nebo třeba na stíhací jízdu. Všude bude hromada diváků a oto to bude zajímavější.  No a samozřejmě doprovodné akce Renault.
Na super den vás zve RcTeamRychvald

Přihlášky http://prihlaska.rcteamrychvald.cz/


http://zavody.rcteamrychvald.cz/akce/2012sprint/sprint2012.htm