MČR ET 2013 se pojede ve Rtyni

Zdeněk Beneš


Na konci března příštího roku, o víkendu 29. – 31. března 2013, se uskuteční halové mistrovství republiky elektro onroad modelů na koberci. Můžete se tak začít těšit na svátek této kategorie, který se pojede v kategoriích Open, Stock 17,5z, Formule a GT. Volný závod bude v kategorii Hobby. …

 

Vážení závodníci, kamarádi,

po dlouhých úvahách Vás konečně můžu seznámit s termínem i místem konání halového mistrovství České republiky v naší kategorii Electric Track. Termín byl zvolen po dohodě se všemi velkými pořadateli závodů a s přihlédnutím k mezinárodnímu kalendáři tak, aby se mistrovství mohli zúčastnit i naši reprezentanti. Minulé mistrovství v hale se na přelomu března a dubna letošního roku konalo v Holešově, tedy na Moravě. Povedený šampionát s více jak 80 účastníky si můžete připomenout v reportáži. Nepsaným pravidlem je střídání české a moravské části republiky, takže pro mistrovství ČR na jaře 2013 jsme vybírali z lokalit v Čechách.

Do úvahy připadly nejen lokality, kde se závody v současné době jezdí, ale i další prostory, které by mohly vyhovovat pro uspořádání takové akce. Hlavními kritérii byla celková vybavenost haly, velikost prostoru pro dráhu nebo možnost zajištění levného přespání pro závodníky přímo v hale ve spacáku. Nakonec se výběr zúžil na haly v Praze – Třebešíně a ve Rtyni v Podkrkonoší. Odborná komise sekce ve složení Ivo Gombík, Petr Grof, Radek Flek a Roman Krejčí mi doporučila v poměru hlasů 3:1 uspořádat šampionát právě ve Rtyni v Podkrkonoší. I přes to, že se v této hale jelo mistrovství v roce 2011, musím říci, že mi tato volba přijde jako nejlepší. S přihlédnutím k poloze haly, která je v dojezdové vzdálenosti ze všech koutů naší republiky, věřím, že to je dobrá zpráva pro všechny závodníky naší sekce a že se mistrovství ČR v hojném počtu opět zúčastníte!

Samozřejmě přípravy na celovíkendový svátek naší kategorie již započaly. Tak jako v minulých letech se můžete těšit nejen na velkou porci měřených i tréninkových jízd, ale i na bohaté vyhlášení s desítkami pohárů a závěrečnou tombolou. Samozřejmostí je důraz na podporu mládeže, nebude tak chybět ocenění nejtalentovanějšího žáka do 10 let a samostatné hodnocení právě žáků a juniorů.

Výběrové řízení na dodavatele pneumatik pro halové MČR 2013

Na základě rozhodnutí odborné komise sekce Electric Track se vypisuje výběrové řízení na dodavatele pneumatik pro MČR Electric Track v hale, povrch koberec.

Podmínky: bezproblémová dodávka požadovaného množství ve stejné kvalitě do termínu 15. 3. 2013. Balení 4 ks pneu nalepené  na discích.

Rozhoduje především cena a případná nabídka na sponzorování závodu MČR.

Nabídka bude předána nejpozději k termínu 30. 11. 2012 k rukám předsedy sekce Electric Track RCA ČR a v kopii předsedovi revizní komise panu Jaroslavu Ochocovi. Nabídky posílejte emailem na dané adresy, viz. kontakty RCA ČR.

Ve smlouvě o dodání bude uplatněno penále za případné nedodání pneumatik v požadovaném termínu, popř. za nestejnou kvalitu dodávky.

Za nabídky děkuji a případné dotazy rád zodpovím.

 

Užívejte si právě zahájenou halouvou sezónu, přeji všem dobré sportovní výkony a pokud ne drive, tak na konci zimy se se všemi těším při mistrovství republiky na viděnou!

Zdenda Beneš
předseda sekce Electric Track v RCAČR